Nafar hegoaldeko uzta, euskarari puzka

Eskatu saskia(k) azaroaren 14ra arte eta eman hegoak euskarari Nafarroa hegoaldean!

5 urte joan dira Nafar hegoaldeko uzta euskarari puzka kanpaina lehenengoz egin zutenetik. Ideia sinplea zen: Nafarroa hegoaldeko baratzaren uztarekin saskiak osatu eta jasotako diruaren %25 zonalde zigortu honetan euskara hauspotzeko erabili. 2013an 8.000 saski baino gehiago eskatu ziren eta azken bi urteetan 14.000 banatzera iritsi gara.

EGIN ZURE ESKAERA!

Aurten ere Errigoraren saskiak eskatzeko aukera duzue online eta gure bulegoan (943005074 telefono zenbakian edo bagera@bagera.eus helbidean) urriaren 25etik azaroaren 14a arte.

Bi saski dituzue aukeran: beltza eta zuria. Saski bakoitza 50€ren truke eskuratu daiteke eta, auzolanari esker, %25 Nafarroa hegoaldeko euskalgintzari bideratuko zaio.

SASKI BELTZA

 

PRODUKTUAK ETA EKOIZLEAK:

Zainzuri zuriak (Iturri, El Agricultor edo Larrinaga)

Orburu-bihotzak (Ebron edo Maria Jesus)

Pikillo piper osoak (El Escolar edo El Agricultor)

Ardo beltz ekologikoa (Azpea, Lezaun edo Mendiko)

Ozpin ekologikoa (Mendiko edo Lezaun)

Melokotoia almibarrean (Almanaque)

Oliba-olio birjina estra (Bardea, Castillo de Ablitas, Ekolo, La casa del aceite edo Biosasun)

Mahats-zuku ekologikoa (Ekolo)

Potxak (Maria Jesus)

Tomate frijitua (Pedro Luis)

Almendrak (Ablitasgo kooperatiba)

Borraja ekologikoa (La Churta)

Piper txorizero mamia (Gobeiaberri)

 

SASKI ZURIA

 

PRODUKTUAK ETA EKOIZLEAK:

Zainzuri zuriak (Iturri, El Agricultor edo Larrinaga)

Orburu-bihotzak (Ebron edo Maria Jesus)

Pikillo piper osoak (El Escolar edo El Agricultor)

Ardo beltz ekologikoa (Azpea, Lezaun edo Mendiko)

Ozpin ekologikoa (Mendiko edo Lezaun)

Zainzuri krema (Iturri)

Pasta ekologikoa (Martinelli)

Arroza (El Alcaraván)

Teilak (Monasterio de Cascante)

Ardo- eta kanela-pastak (Urrutia)

Txokolatezko cookieak (El Molinero)

Piperrada (Almanaque)

Pikillo saltsa (Maria Jesus)

Erantzun bat utzi

XHTML: Tag hauek erabil ditzakezu: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top